"Als praten niet helpt..."

Brainspotting

Vind je het moeilijk om te praten omdat je niet zo snel woorden hebt voor wat er in je omgaat? Of heb je al meerdere keren therapie gevolgd zonder dat je er wat mee opschoot? Of reageer je keer op keer heel heftig op bepaalde situaties en kom je er niet achter waardoor?

In dat geval kan Brainspotting je verder kan helpen. Brainspotting is een natuurlijke en effectieve methode om bewuste en onbewuste blokkades te verwerken en los te laten. Het kan helpen bij het verwerken van negatieve ervaringen en het aanpakken van symptomen die zich buiten het bereik van onze verstandelijke vermogens bevinden. Brainspotting werkt onmiddellijk in de diepere hersenstructuren en het lichaam. Zonder dat het nodig is de hele tijd over je problemen te praten of je ervaringen te analyseren.

Bij Brainspotting denk je aan een bepaalde gebeurtenis of een trauma en kijk je naar een bepaald punt. Als er een brainspot is geïdentificeerd door de therapeut met een pointer start in het brein een lichaamseigen helingsproces.

Voor meer informatie: Brainspotting Nederland