“Heb je een vraag? Wil je eerst een kennismakingsgesprek? Ik ontmoet je graag.”

Contact

Voor vragen of informatie is het mogelijk contact met me op te nemen.
Wanneer je een vraag stelt via het contactformulier krijg je binnen 24 uur antwoord (vakantieperiodes en feestdagen uitgezonderd).
Telefonisch en via Whatsapp ben ik bereikbaar op: 064 1 91 44 22.

Let op: helaas komt het soms voor dat een emailbericht in de spambox belandt. Vergeet deze niet te checken als je een bericht van mij verwacht.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De praktijk is aangesloten bij

Gegevens

Leonoor Borstlap
Psychosociaal therapeut en coach

t      06 41914422
m    mail@leonoorborstlap.nl

Kvknr:  70715297

AGB-code zorgverlener: 94103927
AGB-code praktijk: 94063766
Prestatiecode: 24504

Aangesloten bij geschillencommissie SCAG

Locatie

De sessies vinden plaats in Qi Amersfoort. Vind je het prettig als de sessies bij jou thuis of op een andere locatie plaatsvinden, dan is dat een mogelijkheid.


Werktijden en bereikbaarheid

maandag, woensdag, vrijdagmiddag, (zaterdag en avonden in overleg)

Adres

Qi Amersfoort, Centrum voor therapie, training & welzijn
Amsterdamseweg 43A
3812 RP Amersfoort

Tarieven

Intake/kennismaking € 80,00 / 60 – 90 min
Individueel gesprek € 80,00 / 60 min
Relatie of gezinsgesprek € 95,00 / 75 min
Voor werkgevers € 125,00 / 60 min
In uitzonderlijke situaties en in overleg zijn lagere tarieven mogelijk.

Tarieven zijn inclusief voorbereidingstijd, uitwerkingstijd en indien nodig intercollegiaal consult.

 

Vergoeding

De praktijk is aangesloten en geregistreerd bij de volgende beroepsverenigingen:

  • NVPA (Vereniging voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten)
  • RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) licentienummer 180231R
  • SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd)
  • KIN (Kempler Instituut Nederland)

Dat betekent dat je zeker kan zijn van kwalitatieve en professionele zorg. Daarnaast houdt het in dat je kosten gedeeltelijk vergoed worden wanneer je aanvullend verzekerd bent. De kosten vallen niet onder het eigen risico.

Voor een overzicht en vergoedingen klik hier: zorgwijzer.nl/vergoeding/psychosociale-therapie

Vergoeding burn-outbegeleiding door werkgever

Veel bedrijven hebben een budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Overleg met je werkgever of een begeleidingstraject gericht op burn-out (preventie) hier ook onder valt. Veel werkgevers nemen de kosten voor hun rekening. Je kunt ook een gesprek aangaan met de Arbodienst waar je werkgever bij is aangesloten. In het kader van de Wet Verbetering Poortwachter werkt een werkgever na overleg met de bedrijfsarts graag mee. Juist als het gaat om burn-out, preventie, langdurig ziekteverzuim en re-integreren. De declaratie gaat ter betaling naar de werkgever. De inhoud van het traject blijft tussen ons.

Erkenningen en registraties

NVPA

Het Nederlands Verbond van Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen (NVPA) is een beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten, die werken binnen de geestelijke gezondheidszorg. Psychosociale therapie bij het NVPA kenmerkt zich door een werkwijze die gebaseerd is op een professionele ervaringsgerichte aanpak, waarbij zingeving een centrale betekenis heeft. Lichaam en geest worden als één samenhangend geheel gezien en benaderd. Het NVPA heeft het klachtenreglement afgestemd op de Wkkgz.

RBCZ

De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen certificeert en registreert. RBCZ behartigt de algemene belangen van de aangesloten beroepsbeoefenaren en is een onafhankelijke intermediair tussen beroepsorganisaties, de zorgverzekeraars en cliënten.
RBCZ wil de kwaliteit bewaken door middel van het klacht- en tuchtrecht, dat is vastgelegd in het Tuchtrecht Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (TCZ). De Stichting RBCZ bewaakt eveneens de kwaliteit van therapeuten door kwalificatie van de aangesloten beroepsverenigingen.

SCAG

De Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) bepaalt dat zorgcliënten klachten en geschillen over een zorgaanbieder aan een erkende geschilleninstantie moeten kunnen voorleggen. Dit biedt cliënten een laagdrempelig alternatief voor de gang naar de rechter.
De Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijze (SCAG) fungeert voor de geschillencommissie in deze sector als een branche-instituut dat het register van aanmelding voor de geschillencommissie beheert. Daarnaast stelt de SCAG een vertrouwenspersoon beschikbaar voor de therapeut.

SKJ

Het Kwaliteitsregister Jeugd is een groeiende, daadkrachtige organisatie, die professioneel geautomatiseerd is en continu aan kwaliteitscontrole doet. De Stichting Kwaliteitsregister Jeugd heeft als doel de kwaliteit van de beroepsuitoefening in de jeugdhulp, alsmede de handhaving van die kwaliteit, te waarborgen.