“Loop je vaak tegen dezelfde issues aan in je leven? Lukt het niet om tot verdere stappen te komen in een probleem waar je mee worstelt? Willen jullie bouwen aan je relatie en de gevoelens voor elkaar weer laten stromen?”

Coaching

Coaching kan helpen als je vastloopt in een probleem op je werk. Je eigen vertrouwde manieren lijken niet meer te werken en lossen het probleem niet op. Tijdens coaching help ik je nieuw, effectief gedrag te ontdekken. Jij staat centraal. Samen werken we aan een helder doel.

Wat kan je bereiken met coaching?

  • Meer inzicht in jezelf en je kwaliteiten
  • Bewuster van je gedragspatronen
  • Durven vertrouwen op je gevoel
  • Durven vertrouwen op je ideeën
  • Effectiever communiceren
  • Kunnen omgaan met kritiek
  • Realistische eisen aan jezelf kunnen stellen
  • Meer regie over jezelf
  • Verbetering van je (werk)relaties
  • Meer plezier in je (werkende) leven

Werkwijze

Verhelderen

Je worstelt met een steeds terugkerend probleem op je werk. Je weet al ongeveer wat je anders wil. In je gedrag, in je wijze van communiceren, in je houding naar anderen, in de omgang met jezelf.  We verhelderen jouw vraag en het doel dat je wil behalen. In overleg bepalen we het aantal sessies.

Aanpakken

We gaan aan de slag met jouw werkpunt. We bespreken concrete situaties, onderzoeken waar valkuilen zitten en oefenen met nieuw gedrag. Ik geef je handvatten en soms oefeningen om buiten de sessie om te werken aan wat jij wil leren.

Reflecteren

We staan regelmatig stil bij hoe het gaat. Wat werkt wel en wat (nog) niet. Lukt het gaandeweg om prettiger, dus ook met meer ontspanning, met jezelf om te gaan? Kun je in contact met anderen staande blijven en tegelijk omgaan met feedback?

Afronden

Je maakt je eigen gebruiksaanwijzing in de vorm van een plan waar je blijvend op kan terugvallen.

Reacties

“Ik heb me ontzettend begrepen gevoeld in mijn problemen met mijn zoon. En dat het niet erg is om het even niet te weten. Misschien is dat wel het belangrijkst dat ik heb geleerd.”

“Jij hebt me meegemaakt in een periode waarin ik me het meest kwetsbaar voelde. Dat mocht er allemaal zijn, zonder dat je daarover oordeelde. Langzaam ben ik opgekrabbeld uit het dal. Je hebt me gesteund en me geholpen in mijn eigen tempo en op mijn eigen manier mij leven weer op te pakken.”

“Je werkt met je hart: meelevend, met respect voor wie ik ben.”

Omdat het samen kan…

Kennismaking/intake?

Wil je een afspraak voor een kennismaking/intake? Neem gerust contact met me op voor een afspraak. Pas in of na een eerste gesprek besluiten we of we met elkaar ‘in zee’ gaan.

Contact

Telefonisch overleg?

Liever eerst telefonisch overleg? Dat kan! Ik neem de tijd om naar je verhaal te luisteren. Ik kan je dan ook vertellen of ik wat voor je kan betekenen.

Contact